19-02-2021

En aquesta sessió vam parlar dels paràmetres del so. Vam començar realitzant un llistat del que pot transmetre la veu i que faci diferent un missatge o un altre. Alguns d'aquests elements són:

-La intensitat.

-Els silencis.

-La rapidesa.

-Els accents (sobre les paraules) que resalti.

-El ritme.

-L'estabilitat.

Un cop tenir presents aquests elements vam dir el embarussament "un rus que és ros té un ris i està al ras sense fer res" amb diferents estats d'ànim jugant amb els silencis, la intenistat, els accents, etc. Al prinicpi jo ho vaig fer contenta i semblava que ho feia molt ràpid, el segon cop vaig jugar amb el silencis i la cosa va canviar molt ja que sonava més pausat i natural.

Seguidament ens vam separar en grups de 4 i consistia en explicar una anècdota amb un idioma inventat o amb números, d'aquesta manera havíem d'intentar mostrar sentiments. En el nostre grup ens vam entendre totes el que voliem dir i la veritat, és que ens vam adonar que no fa falta entendre el que et diuen per comprendre el que et volen explicar.

Aquesta sessió m'ha servit de gran ajuda per comprendre la importància de l'alternança dels sons i del to de veu a l'hora de parlar per ajudar a expressar molt més.

Comentaris