05-02-2021

 

Per aquetsa classe haviem de visualitzar un video que es va fer a una expossició al MoMA l'any 2010. Consistia en passar un minut assegut davant d'una dona sense dir res, només mirant-se. L'equip de l'expossició va portar al seu exmarit. Ella no sabia res i quan el va veure la seva cara va expressar moltíssim. Sense cap dubte podem contemplar tot el que es pot comunicar amb una sola mirada, gest, somriure...

En aquesta sessió vam classificar als quatre tipus de personatge que hi podia haver. Aquests són el cap, el pit, el sistema digestiu i la pelvis.

1. Cap (frontal): Són persones que poden donar una sensació d'altius i avorrits ja que aparentment estan tensos, nerviosos,etc. Tenen un moviement vertical. Són persones que fan moure el món de les idees (cognitiu).

2. Pit: Són aparentment decidits, altius i molt segurs. S'identifiquen amb el món sensorial.

3. Sistema digestiu: Són persones que gaudeixen de la vida (quan fan una reunió queden al bar). Poden donar la sensació de cansat, vago, mandrós...

4. Pelvis: És gent molt territorial i possesiva (això és meu, si ho has perdut ara és meu). Poden semblar xulos.

Amb aquets personatges vam haver d'escollir un i intentar imitar-lo caminant per l'habitació. Seguidament vam fer una activitat on ens haviem d'imaginar que haviem vist el vestit que més ens agradava del món. Ha estat divertit perquè veiem les diferents reaccions de la gent i al posar-les en comú totes eren molt semblants.

Com a reflexió arribo a la conclusió que la postura, la mirada, l'expressió, com ocupo l'espai... són coses que fan saber si ets un persona segura o no.


Comentaris